About Mural Mania

English

Andrea Haandrikman-Schraets is de beeldend kunstenaar achter Mural Mania. De essentie weergeven van alles vormt het hart van haar kunst. Of het nu gaat om grote verhalen die worden vertelt in kleine miniaturen op steen of meer abstracte schilderingen. Waarin zij alle visuele middelen inzet om de kern weer te geven.

Bomen en handen vormen een belangrijk uitdrukkingsmiddel voor haar onderwerpen. Thema’s zijn o.a. : contrasten en schijnbare realiteiten.  Door middel van mixed media en half doorschijnende schilderingen prikkelt zij ook de kijker steeds meer de grens over te gaan naar dat wat zou kunnen zijn. Zij geeft hen een doorkijkje naar een andere realiteit. Haar kunst is niet zwart-wit, het schemert, het daagt uit, het overlapt, het is grenzeloos…

Caminostones: doorlopend project met miniatuurschilderingen op steen op de internationale wandelpaden. Van daar uit, zijn de stenen vrij om de wereld rond te reizen. Terwijl de verhalen die zij dragen, wachten om ontdekt te worden, door hen die hier open voor staan. In 2015 is onder deze naam het eerste kunstproject uitgevoerd op het pelgrimspad naar Santiago de Compostella. Dit Project Stone bestaat uit een kunstroute van 1470 kilometer door Frankrijk en Spanje. In 2019 wordt het een 4e route aangelegd.  Klik hier voor meer informatie.

Dromer, miniatuur avonturier, grenzenverlegger, programmeur en experimentalist. Kunst heeft steeds een belangrijke rol gespeeld in haar leven. Na een opleiding tot kunsthistorica heeft zij zich steeds meer verdiept in het zelf creëren van kunst.

In de loop van de tijd heeft zij een portfolio. opgebouwd met afwisselend werk. Haar CV vind je hier.

✆ 06-33156202 ✉ info@muralmania.nlwww.muralmania.nl www.caminostones.com

KvK geregistreerd: 57514348

One thought on “About Mural Mania

 1. Beste,

  Wij zijn op zoek naar iemand die een Romeins tafereel kan schilderen op onze muur van de atelier.
  Deze muur is 9×3 meter.
  Maar wat zou hiervan de kostprijs zijn?
  Wij zijn woonachtig in België.

  Mvg,
  Alain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *