Info

DeutschFrench

Espanol

English

projectstone

Project Stone

Ken je dat? Van die momenten in je leven dat je denkt ik moet deze keuze nu maken! Het voelt goed diep van binnen en dit is het moment. Maar tegelijk is het: Waar begin ik in vredesnaam aan? Dat is in het kort Project Stone en de voorbereidingsfase van mijn wandeltocht van 1470 kilometer naar Santiago de Compostella.

61 Stenen nam ik op 31 juli 2015 mee, voor mijn wandeltocht van 61 dagen van Espalion (Frankrijk) naar Santiago de Compostella (Spanje). De stenen zijn uniek en in Nederland door mij met de hand beschilderd. De schilderingen waren geïnspireerd door het thema dat ik van ieder van de 61 opdrachtgevers kreeg.

Dit thema kon een onderwerp zijn dat ik voor hem of haar mocht achterlaten langs het pelgrimspad, zoals een herinnering of emotie. Of iets dat deze persoon wilt delen met de rest van de wereld. Geïnspireerd door dit thema of verhaal bedacht ik zelf een miniatuur en beschilderde de steen (voor vertrek). Tijdens mijn tocht liet ik iedere dag een steen achter, langs het wandelpad. Dit werd dagelijks gepubliceerd op mijn website en social media, met natuurlijk de voornaam van de gever. Na aankomst in Nederland, ontving iedere persoon van mij een certificaat van echtheid als herinnering.

Na een wandeltocht van bijna 2,5 maand, kwam ik op 13 oktober 2015 weer terug in Nederland. Het was een prachtige tocht! En een te gek kunstproject.  Bedankt voor alle leuke reacties (zie facebook en mijn website), van zowel de deelnemers als mensen die het project hebben gevolgd.

Voor de mensen die ik tijdens mijn wandeltocht heb ontmoet. Bedankt  voor de inspiratie…ook voor het nieuwe project.

Klik hier voor de overzichtspagina met de 61 stenen

Ik vind dit keileuk en wil graag meer informatie?

Inschrijven voor dit project is niet meer mogelijk. Op dit moment ben ik echter bezig met de ontwikkeling van een nieuw project! Dit project is verbonden met Project Stone. Voor meer informatie, caminostones.com! Voor meer informatie of eventuele aanmelding, info@caminostones.com.

Voor extra informatie over het afgeronde Project Stone.klik hier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *